Hjälp till hemsidar & webbansvarige


Hej, Jag heter Hans och är IT-expert med många års erfarenhet av olika webbverktyg. Jag ger en hjälpande hand med hemsidatekniken när det uppstår problem

Jag erbjuder enkel och billig hjälp med uppdatering och anpassning av hemsida, bland annat: webbshop, webbbutik, hosting, domænenamn, säkerhetskopiering, https säkerhet, e-post, spam e-post, cookie och privatlivspolitik, nyhetsbrev, medlemskort, bokningskalender, dokumentdelning, återuppfriskning av design , Google-sökningar, sociala medier, skräppost, text och bilder och mycket mer...

Min webmaster tjänst ger dig rimliga och effektiva lösningar för butik och små uppgifter - och alltid för snabb lav timepris. Du kan också välja klippkort eller abonnemang.

Få hjälp med din hemsida till forening, galleri, klubb, kennel, gartneri, uthyrningsbolig eller butik m.fl. Få et gratis og uforpligtende erbjudande.. och på svensk.

Kontakta mig på helpfurl@gmail.com

Hjälp till hemsidar & webbansvarigHjälp till hemsidar & webbansvarig


Jag kan hjälpa till bland annat:

 • uppdatering och underhåll av hemsidans innehåll
 • flytning av hemsida till ny leverantör
 • säkerhetskopiering av hemsidans innehåll
 • konfiguration av domænenamn, e-post och indbakke
 • 'HTTPS' SSL-säkerhet på hemsidan
 • Tips och råd för design och layout
 • SEO optimerad hemsida - bättre resultat i Google-sökningar
 • Google annoncer, business og maps
 • implementering af nyhedsbrev
 • billedbehandling og beskæring
 • statistik, trafik og besøg

Kontakt mig på helpfurl@gmail.com

System och verktyg jag hjälper dig medSystem och verktyg jag hjälper dig med


Jag är expert på onlinesystem som t.ex:

 • SimpleSite.com
 • 123minsida
 • One.com
 • Wix
 • Wordpress
 • Joomla
 • Gmail
och andra..

Kontakta mig på helpfurl@gmail.com

Hjälp till att skapa ny hemsidaHjälp till att skapa ny hemsida


Jag kan också hjälpa dig medan du själv skapar en ny website. Jag guidar och utbildar dig så att du kan underhålla hemsidan i framtiden.

Jag hjälper dig med råd för att göra hemsida synlig i Google så att den dyker upp i de sökningar som du vill ha och skickar dig nya kunder.

Jag kan även hjälpa till med en webbmastertjänst där jag kontrollerar att din hemsida är online och allt fungerar som det ska.

Jag ger dig bara de bästa råden och arbetar på timbasis till låga priser och endast efter överenskommelse med dig.

Kontakta mig på helpfurl@gmail.com

hjaelp til hjemmeisdeHjälp med att flytta, ändra och sätta upp domännamnJag erbjuder hjälp med att skapa ditt domännamn. Vad är ett domännamn?

Domännamnet är adressen till din hemsida. Precis som du har en hemadress eller ett telefonnummer som andra använder för att hitta dig, så är ett domännamn adressen som används för att hitta din hemsida online. Det är hemsidans adress.

Domännamnet kommer efter www i din hemsidas adress. T.ex. är vårt domännamn www. helpfurl.com . Ett domännamn kan också sluta på .se

Domännamnet används även för e-postmeddelanden som hör till din hemsida - domännamnet kommer efter @ i en e-postadress - t.ex. ditnamn@helpfurl.com

Jag hjälper och vägleder med beställning, uppsättning av domännamnsregistrering. Om du redan har ett domännamn hjälper jag till med installation eller flytt.

Kontakta mig på helpfurl@gmail.com

Hjälp med Hosting, flytt och backupHjälp med Hosting, flytt och backupVad är hosting? 'Värd' är ett engelskt ord som betyder 'värd'. Din hemsida måste ha en värd - med andra ord - 'plats' på en serverdator som finns på Internet.

Som hemsidaägare måste du betala ett företag för att din hemsida ska ha en egen plats på webben. Företaget som säljer utrymme till dig på sin dator online kan även erbjuda dig plats för en webbutik och för din e-post.

Så hosting täcker många olika tjänster runt hemsidor. De kallas också för webbhotell eller internetleverantör . Det finns många leverantörer av system som kan vara värd för din webbplats. Vissa av dem har också ett byggverktyg som du kan använda för att bygga din egen webbplats med mallar.

Jag känner till många system och leverantörer och kan hjälpa och vägleda med hosting, drift, domänförnyelse etc. Berätta för mig vem din internetleverantör är så hjälper jag dig med installationen. Jag känner till företag som
SimpleSite.com, 123minsida, One.com, Wix, Shopify, Wordpress och andra.

Kontakta mig på helpfurl@gmail.com

Hjälp med e-post, inkorg och skräppostfilterHjälp med e-post, inkorg och skräppostfilterDu känner säkert till e-post. Dessa är digitala brev. Men det finns många sätt att ställa in e-post.

Du kan skapa en e-postadress som använder ditt personliga domännamn, eller så kan du skapa en gratis e-posttjänst online som Gmail eller Hotmail. Eller kan också använda programmet Outlook på din PC.

Jag hjälper dig att sätta upp dina e-postadresser och inkorgar, så att du får den lösning som passar dig och din hemsida bäst.

Kontakta mig på helpfurl@gmail.com

Hemsida säkerhet och backup hjälpHemsida säkerhet och backup hjälpÄr din hemsida säker? Jag kan hjälpa dig med säkerheten. Jag kontrollerar att din startsida har SSL -certifikat, vilket gör din startsida bättre Google-resultat och förhindrar obehörig åtkomst.

Kontakta mig på helpfurl@gmail.com

Hjälp med uppdatering av hemsidanHjälp med uppdatering av hemsidanJag kan hjälpa till att uppdatera och underhålla innehållet på din hemsida. De flesta människor nuförtiden använder ett onlineverktyg för att skapa och uppdatera sin hemsida.

Jag kan de flesta system på marknaden och kan hjälpa till om jag har problem med att förstå alla hörn av uppdateringsverktygen.

Jag kan också ge goda råd och tips för bättre design och bildbehandling och bildbeskärning.

Kontakta mig på helpfurl@gmail.com

Hjälp med SEO-optimering och GoogleHjälp med SEO-optimering och GoogleVad betyder SEO? SEO betyder Search Engine Optimisation. Det är konsten att få din hemsida så synlig som möjligt i Googles sökmotor så att framtida kunder kan hitta just din hemsida när de söker efter en produkt eller tjänst online.

Jag kan hjälpa dig att få din hemsida så högt upp som möjligt i Google-sökningar.

Kontakta mig på helpfurl@gmail.com

Hjälp med nyhetsbrev och bokningskalenderHjälp med nyhetsbrev och bokningskalenderJag erbjuder hjälp med att sätta upp nyhetsbrev och e-postlista samt andra onlinetjänster såsom bokningskalender.

Det finns många sätt att göra det på och tillsammans hittar vi den lösning som passar dig bäst!

Kontakta mig på helpfurl@gmail.com

Hjälp med kontaktformulär, adresskort och Google mapsHjälp med kontaktformulär, adresskort och Google mapsJag erbjuder hjälp med att sätta adresskort på din webbplats samt få din webbplats/verksamhet på Google Maps och Google Business.


Kontakta mig på helpfurl@gmail.com

Hjälp om dokumentdelningJag hjälper dig att sätta t.ex. PDF-dokument på din hemsida som du kan dela med dina besökare. Det kan vara protokoll, instruktioner, broschyrer och mycket mer.

Kontakta mig på helpfurl@gmail.com

hjälp med tekniska problem för hemsidaBilliga timpriser - kontakta migJag bor i vackra Spanien där det är lägre skatter och moms och därför kan jag erbjuda timpriser som ligger långt under de svenska timpriserna.

Jag ger dig gärna ett erbjudande på de uppgifter du vill ha hjälp med.

Jag heter Hans - kontakta mig via mail:
helpfurl@gmail.com

Min hemsida är:
www.helpfurl.com

hjälp med tekniska problem för hemsidaDenna hemsida svarar på frågor som:


Var kan jag hitta hjälp med tekniska problem för min hemsida?
Vem kan hjälpa till med domännamn, hosting och uppsättning av hemsidor?
Vem kan hjälpa till att flytta en hemsida?

ANDRA SPRÅK